Kedves Olvasó! Sok Szeretettel
udvozollek_az_oldalamon_felirat.gif




Szia Kedves látogató!

Nem szeretnél végre szemtelenül sokat keresni? Találtam egy weboldalt, ami nagyon úgy néz ki, hogy az év legnagyobb internetes őrületét indítja el, és szerintem ebből nem lenne érdemes kimaradnod!

Már csak azért sem, mert ingyenes!!!

És ha végre szeretnéd gatyába rázni a családi költségvetést, akkor bizony itt az idő, hogy cselekedj...


Itt a weboldal linkje, mert ezt látnod kell:



http://kmdholding.com/huittxq




Miért várnál te is azzal,hogy hónapról - hónapra extra plusz bevételhez juss

Garantáltan Működő Internetes Pénzkereseti Módszerek!

http://penzkereses-interneten.hu/internetes-p1314.penzkereses













Áruválasztékunkban FISKARS háztartási eszközök (kések, konyhai eszközök, ollók, manikűr eszközök, lábtörlők), kerti szerszámok (metszőollók, ágvágók, ásók, villák, fűrészek, fejszék, sövényvágók, fűnyíró ollók, ültető szerszámok, teleszkópos eszközök, hólapátok), GERBER szabadidős termékek (túlélő és egyéb kések, tőrök, kombinált szerszámok), valamint SILVA szabadidős eszközök (fejlámpák, lépésszámlálók, tájolók, túrabotok) találhatók.

FiskarsShop Animált






2011. október 30., vasárnap

Házi krémes

Házi krémes


Hozzávalók 

  • 35 dkg liszt,
  • 35 dkg margarin,
  • 1 kávéskanál ecet,
  • 1 dkg só,
  • kevés hideg víz,
  • 3 db tojás,
  • 10 dkg fruktóz,
  • 1 csomag diétás vaníliás pudingpor,
  • 3 dl 1,5%-os tej,
  • 1 dl víz.
 


A megmaradt lisztbe belekeverjük a maradék margarint, a sót, az ecetet és annyi vizet, hogy közepesen kemény rétestésztát kapjunk.
Hólyagosra dolgozzuk, hideg helyen pihentetjük, kinyújtjuk és a lisztes margarint a közepébe tesszük. A négy szélét ráhajtjuk és még háromszor hajtogatjuk. Minden hajtogatás közben pihentetjük. A kész tésztát kettéosztjuk és tepsi nagyságúra nyújtjuk.
Megszurkáljuk és forró sütőben, aranysárgára sütjük. A tészta másik felét ugyanúgy sütjük.
 
A krém készítése:  1 dl vízzel és 2 dl tejjel, 5 dkg fruktózt felteszünk forrni. A tojások sárgáját 1 dl tejjel és a pudinggal elkeverjük. Ha a tej forr, belekeverjük a pudingot és sűrűre főzzük. A tojások fehérjéjét nagyon keményre verjük a maradék fruktózzal, és a még forró pudingba keverjük.
 
Az elkészített krémet ráöntjük az alsó lapra, elsimítjuk és a felső lappal beborítjuk. Kockákra vágjuk. Ha a krémünk laza, a felső lapot külön vágjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése